Bel ons voor uw bestelling en/of een eerlijk advies: 0172 61 99 61

U heeft nog geen producten geselecteerd

Nu, gedurende de hele maand Mei, de 4e maand gratis! U betaald voor de eerste 3 maanden en krijgt de 4e maand van ons kado!
Levertijden kunnen vanwege drukte circa een week langer duren dan gebruikelijk.
Vanaf heden zullen loopbanden en ligfietsen enkel op de begane grond worden geleverd. Hometrainers, crosstrainers, indoorbikes & roeitrainers worden door ons bezorgteam op de gewenste etage geleverd en geinstalleerd.

Huur nu: 4e maand gratis! Cardiostrong Baltic Rower Roeitrainer

4e maand gratis! Cardiostrong Baltic Rower Roeitrainer
Beweeg je muis over de afbeelding
4e maand gratis! Cardiostrong Baltic Rower Roeitrainer 4e maand gratis! Cardiostrong Baltic Rower Roeitrainer 4e maand gratis! Cardiostrong Baltic Rower Roeitrainer 4e maand gratis! Cardiostrong Baltic Rower Roeitrainer 4e maand gratis! Cardiostrong Baltic Rower Roeitrainer
Huurprijs per maand:
€ 79,50
Verlaagde huurprijs per maand:
€ 39,50
Verkoopprijs:
€ 999,00
Water roeitrainer – perfect om af te slanken en om je algemene fitness te verbeteren
De cardiostrong roeitrainer Baltic Rower is een hoogwaardige indoor rower om te beginnen trainen en om je fitness en conditie te verbeteren. De water-roeitrainer is snel gemonteerd en gemakkelijk te bedienen. Dankzij het waterweerstandssysteem bepaal je zelf het weerstandsvermogen met je trekkracht en snelheid.

Bij de ontwikkeling van de Baltic Rower werd veel aandacht besteed aan de roeibladen in de tank. Zij zijn zo gebouwd, dat er tijdens het trekken geen dood punt ontstaat. Dat zorgt voor een uitgesproken aangenaam trekgedrag en een efficiëntere training, omdat de trekweerstand gedurende de volledige trekbeweging aanwezig is.
Stil en toch mooi – ideaal voor de roeitraining thuis
Het zitje rolt op rollen met kogellagers over de looprails, waardoor het toestel aangenaam stil is; je hoort alleen het ruisen van het water in de tank. De tank is al blauw gekleurd voor een mooi optische effect en zo hoef je ook geen kleurstof aan het water toe te voegen.

Het metalen frame verleent de cardiostrong roeitrainer Baltic Rower een moderne look en is ook nog eens uiterst stabiel. De looprail is smaller dan bij vele vergelijkbare modellen. Daardoor is de afstand tussen de treevlakken kleiner, iets wat tijdens het roeien als aangenamer ervaren wordt. Natuurlijk kun je de treevlakken aanpassen, zodat je voeten stevig staan en je de roeibeweging veilig en efficiënt kan uitvoeren.
Grote display en hoge motivatie
Op de grote, duidelijk leesbare display van de water roeitrainer kun je de trainingsgegevens heel goed aflezen. Zo ben je altijd op de hoogte van het verloop van je training. In het manuele programma kun je bepaalde doelwaarden instellen of je kunt het wedstrijdprogramma gebruiken. Hierbij strijd je tegen voorgedefinieerde tijden/500 m. Als je fitness stijgt, zul je de computer ook bij een hogere moeilijkheidsgraad kunnen verslaan - dat zorgt voor een speciale uitdaging tijdens de training! Veel plezier met je nieuwe total-body-trainer: de water roeitrainer cardiostrong Baltic Rower.

Technische specificaties van 4e maand gratis! Cardiostrong Baltic Rower Roeitrainer

General

CST-BALTIC
Cardiostrong

Monitor

Aanpasmogelijkheden

Overige kenmerken

Garantie informatie

Winkels

Kom langs in:

Levering

Wij leveren snel in zowel Nederland als België.

Onze Voordelen

  • Verreweg de grootste verhuurder van Nederland en België
  • Meeste keus, meer dan 100 type fitnessapparaten
  • Laagste verhuur- en verkoopprijzen
  • Snelste leveringen, 80% binnen 5 werkdagen
  • Alle bekende A-merken
  • Unieke koopopties bij 3 en bij 6 maanden
  • Meeste mogelijkheden en de beste service

Vragen?

Heeft u vragen over huren of kopen?

Bel ons nu:
+31 (0)172 61 99 61

Bezorging

Fitness Rent heeft een eigen team bezorgers en monteurs voor een snelle en juiste levering van uw nieuwe fitness apparaat.

Service

Bij problemen met uw fitness apparaat kunt u rekenen op onze eigen servicedienst: eigen monteurs met jarenlange ervaring.