Bel ons voor uw bestelling en/of een eerlijk advies: 0172 61 99 61

U heeft nog geen producten geselecteerd

Huur nu: LeMond Fitness RevMaster Sport Indoorbike

LeMond Fitness RevMaster Sport Indoorbike
Beweeg je muis over de afbeelding
LeMond Fitness RevMaster Sport Indoorbike LeMond Fitness RevMaster Sport Indoorbike LeMond Fitness RevMaster Sport Indoorbike LeMond Fitness RevMaster Sport Indoorbike LeMond Fitness RevMaster Sport Indoorbike LeMond Fitness RevMaster Sport Indoorbike
Huurprijs per maand:
€ 89,00
Verlaagde huurprijs per maand:
€ 29,50
Verkoopprijs:
€ 1.299,00
Aanbiedingsprijs:
€ 599,00
Huur nu een RevMaster Sport en krijg gratis 1 maand Cyclemasters!

De indoorbike RevMaster Sport voorziet u niet alleen van een uitstekende training, het is ook nog eens een genot om op deze racefiets te zitten door de uitgebreide verstelmogelijkheden. Deze uitdagende speedbike heeft een zwaar vliegwiel waardoor een soepele beweging tijdens het trainen een feit is. Door gebruik te maken van het weerstandsknop kunt u gemakkelijk uw workout verlichten of verzwaren. De RevMaster Sport is voorzien van transportwielen zodat u deze racer snel en gemakkelijk kunt verplaatsen.

CycleMasters Indoor Cycling 1 maand gratis
De CycleMasters Indoor Cycling 1 maand gratis lessen tillen je indoorcycle training naar een hoger niveau. Ben je op zoek naar extra motivatie of een training met meer uitdaging? Met CycleMasters volg je lessen die samengesteld zijn door een team van instructeurs uit verschillende landen die thuis zijn in de indoorcycle-wereld. Dankzij hun expertise en achtergrond is CycleMasters een app die elke training tot een hoger niveau tilt!

Een workout naar keuze
Wissel af tussen de verschillende workout mogelijkheden en blijf zo gemotiveerd trainen! Op dit moment heb je de keuze uit 3 verschillende cycle-lessen: Beat Ride, Signature Ride en de Scenic Ride. De inhoud van de verschillende lessen en yoga wordt hieronder toegelicht

Beat Ride
Deze lessen worden opgenomen in de studio van CycleMasters. Terwijl je fietst, dans je op de muziek, beweeg je actief doe je buiten de fietstraining andere oefeningen zoals press-ups en jumps. Beat Ride is de perfecte training op te werken aan je kracht, vetverbranding en conditie. Bepaal zelf de weerstand van je training en dus de intensiteit van je training.
Signature Ride
Met motiverende muziek en lichteffecten worden de Signature Ride lessen ook opgenomen in de studio van CycleMasters. Deze lessen kun je live volgen maar ook op een later tijdstip. Verbeter je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Het niveau wordt per les vermeld en er komen regelmatig nieuwe lessen bij.

Scenic Ride
Volg fietsroutes onder begeleiding van een professionele trainer. Je werkt aan je conditie en kracht. Van korte lessen van 20 minuten tot lange lessen van 90 minuten. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Yoga
De Yoga sessies zijn geschikt voor alle soorten CycleMasters gebruikers. Werk aan je ademhaling, flexibiliteit en maak je spieren krachtiger. Yoga draagt bij aan je herstel en zorgt voor de perfecte verhouding tussen inspanning en ontspanning.

Technische specificaties van LeMond Fitness RevMaster Sport Indoorbike

General

RM1000-rent
LeMond Fitness
(L) 105 cm x (B) 48 cm x (H) 97 cm
Vilt-remsysteem

Monitor

Aanpasmogelijkheden

Overige kenmerken

Winkels

Kom langs in:

Levering

Wij leveren snel in zowel Nederland als België.

Onze Voordelen

  • Verreweg de grootste verhuurder van Nederland en België
  • Meeste keus, meer dan 100 type fitnessapparaten
  • Laagste verhuur- en verkoopprijzen
  • Snelste leveringen, 80% binnen 5 werkdagen
  • Alle bekende A-merken
  • Unieke koopopties bij 3 en bij 6 maanden
  • Meeste mogelijkheden en de beste service

Vragen?

Heeft u vragen over huren of kopen?

Bel ons nu:
+31 (0)172 61 99 61

Bezorging

Fitness Rent heeft een eigen team bezorgers en monteurs voor een snelle en juiste levering van uw nieuwe fitness apparaat.

Service

Bij problemen met uw fitness apparaat kunt u rekenen op onze eigen servicedienst: eigen monteurs met jarenlange ervaring.