Bel ons voor uw bestelling en/of een eerlijk advies: 0172 61 99 61

U heeft nog geen producten geselecteerd

Update 28 januari 2021: Momenteel is Fitness-Rent gesloten. Huidige reserveringen worden nog behandeld. U kunt op een wachtlijst komen door te mailen naar rent@fitshop.nl, graag mét vermelding van woonplaats en gewenst apparaat/categorie.

Vanwege de huidige corona maatregelen stoppen wij tot nader order met de leveringen in Belgie voor Fitness-Rent.
Levertijden kunnen vanwege drukte circa een week langer duren dan gebruikelijk.

Per 29 september 2020 zullen leveringen tot de eerste drempel worden bezorgd. Dit betekent dat het apparaat niet meer in huis naar boven zal worden gebracht, maar tot de voordeur wordt geleverd. Elk apparaat is voorzien van wieltjes om zelf naar binnen te kunnen rijden.

Huur nu: Kettler Golf C4 hometrainer

Kettler Golf C4 hometrainer
Beweeg je muis over de afbeelding
Kettler Golf C4 hometrainer Kettler Golf C4 hometrainer Kettler Golf C4 hometrainer
Huurprijs per maand:
€ 74,50
Verlaagde huurprijs per maand:
€ 64,50
Verkoopprijs:
€ 849,00

Topuitrusting, aangename trap,- en draaibeweging en hoogwaardige materialen.


De Kettler Hometrainer Golf C4 is een klassieke Hometrainer die weet te overtuigen met zijn goede uitrusting. Via het hoogwaardige, onderhouds- en slijtvrije aandrijfsysteem zet je het met koper veredelde, 6 kg zware vliegwiel in beweging en geniet je van een aangename trap,- en
draaibeweging. De trapkwaliteitsindex (TKI) van een 7,9 bevestigt dit. In samenwerking met een gerenommeerd, onafhankelijk testinstituut liet Kettler de trapkwaliteit van zijn hometrainers testen in het kader van een wetenschappelijke studie. Vooral de prestatie van de Kettler Hometrainer Golf C4 was opvallend. Waarom? Ondanks zijn “kleinere” aandrijving heeft hij een hoger vliegwielmassa ten opzichte van zijn concurrenten.
De zeer goede trap,- en draaibeweging worden gegarandeerd door de hoogwaardige materialen en de perfect op elkaar afgestemde onderdelen. Het via een motor verstelbare magneetremsysteem werkt in op het vliegwiel en genereert op die manier de weerstand. De hometrainer heeft 15 weerstandsniveaus.

Trainingstoestel voor de hele familie


De Golf C4 is voorzien van het innovatieve zadelconcept "Kettler Perfect Adjustment System". Dit maakt het mogelijk om het zadel naar je
eigen individuele wensen in te stellen. Zo heeft iedere gebruiker optimaal zitcomfort. Je hebt de keuze uit drie verschillende zadelbovenstukken met verschillende technologieën (BASIC FOAM, FLEXIBLE FOAM, 3D GEL). De Golf C4 beschikt al over het BASIC FOAM zadelbovenstuk. Als deGolf C4 door meerdere familieleden wordt gebruikt, raden wij omwille van de individuele zitbehoeften aan, een tweede of zelfs een derde zadel bij de hand te hebben. Zo komt iedereen aan zijn trekken en kan hij of zij zo aangenaam mogelijk trainen. Bovendien kunnen de bovenstukken van het zadel gemakkelijk met een klik, zonder gereedschap te gebruiken, worden vervangen - simpel, snel en betrouwbaar. Je legt het zadel op zijn plaats, vergrendelt het en je kan beginnen met fietsen. Met zijn comfortabele en extra lage opstap zorgt de hometrainer ervoor dat je gemakkelijk en veilig kan op- en afstappen. Zo wordt het risico op blessures geminimaliseerd, zodat de Golf C4 ook geschikt is voor ouderen en mensen met lichamelijke beperkingen. Ook grotere personen komen aan hun trekken, want de Golf C4 kan met een langere zadelbuis worden uitgerust.

De trainingscomputer van de Kettler Golf C4: Gestructureerd, intuïtief, 10 trainingsprogramma’s.


Met de Golf C4 kan je trainen waar en wanneer je maar wilt. 10 trainingsprogramma’s ondersteunen je daarbij en zorgen voor de nodige afwisseling in je training. Je hebt 6 profielen en een vrij configureerbaar profiel per gebruiker ter beschikking (er is geheugenruimte voor 4 gebruikers en een gast). Bovendien is er een hartfrequentie georiënteerd trainingsprogramma, waarbij het programma de remweerstand regelt in functie van een polsslagwaarde. Andere trainingsvormen zijn de recovery test (meting van de herstelpols met conditiescore) en quickstart (vrije training zonder opgave van waarden). Tijdens de volledige training houdt het duidelijk gestructureerde LCD-display je perfect op de hoogte van alle trainingsgegevens (tijd, snelheid, afstand, omwentelingen/minuut, hartfrequentie, energieverbruik, huidige prestatie, huidig remniveau). De menubediening is gemakkelijk dankzij het handige centrale druk- en draai-element.

Technische specificaties van Kettler Golf C4 hometrainer

General

7689-400
Kettler
119 x 55 x 137
Adapter / netsnoer
Borstband (optioneel), Handsensoren (aanwezig)
Magnetisch
Via computer / monitor

Monitor

LCD display
Programmaverloop, Snelheid, Tijd, Calorieverbruik, Afstand, Hartslag

Aanpasmogelijkheden

Ja, in hoogte en horizontaal
Ja, in hoogte

Overige kenmerken

Transportwieltjes, Hartslag weergave
Garantie informatie

Winkels

Kom langs in:

Levering

Wij leveren snel in zowel Nederland als België.

Onze Voordelen

  • Verreweg de grootste verhuurder van Nederland en België
  • Meeste keus, meer dan 100 type fitnessapparaten
  • Laagste verhuur- en verkoopprijzen
  • Snelste leveringen, 80% binnen 5 werkdagen
  • Alle bekende A-merken
  • Unieke koopopties bij 3 en bij 6 maanden
  • Meeste mogelijkheden en de beste service

Vragen?

Heeft u vragen over huren of kopen?

Bel ons nu:
+31 (0)172 61 99 61

Bezorging

Fitness Rent heeft een eigen team bezorgers en monteurs voor een snelle en juiste levering van uw nieuwe fitness apparaat.

Service

Bij problemen met uw fitness apparaat kunt u rekenen op onze eigen servicedienst: eigen monteurs met jarenlange ervaring.