Bel ons voor uw bestelling en/of een eerlijk advies: 0172 61 99 61

U heeft nog geen producten geselecteerd

Vanwege de huidige corona maatregelen stoppen wij tot nader order met de leveringen in Belgie voor Fitness-Rent.
Levertijden kunnen vanwege drukte circa een week langer duren dan gebruikelijk.

Per 29 september 2020 zullen leveringen tot de eerste drempel worden bezorgd. Dit betekent dat het apparaat niet meer in huis naar boven zal worden gebracht, maar tot de voordeur wordt geleverd. Elk apparaat is voorzien van wieltjes om zelf naar binnen te kunnen rijden.

Huur nu: Kettler Hometrainer Ergo C12

Kettler Hometrainer Ergo C12
Beweeg je muis over de afbeelding
Kettler Hometrainer Ergo C12 Kettler Hometrainer Ergo C12 Kettler Hometrainer Ergo C12 Kettler Hometrainer Ergo C12 Kettler Hometrainer Ergo C12 Kettler Hometrainer Ergo C12 Kettler Hometrainer Ergo C12 Kettler Hometrainer Ergo C12 Kettler Hometrainer Ergo C12
Huurprijs per maand:
€ 99,50
Verlaagde huurprijs per maand:
€ 59,50
Verkoopprijs:
€ 1.099,00
U krijgt aan de hand van beschikbaarheid een wit of zwart model van de Kettler hometrainer ergo C12.

Het luxemodel van de Ergo-serie
De Kettler Hometrainer Ergo C12 vormt de perfecte combinatie van minimalistisch design en innovatieve technologieën. Hij bestaat uit hoogwaardige en duurzame materialen, die zorgvuldig afgewerkt zijn. De Ergo C12 is geschikt voor ambitieuze sporters, die gezonder willen worden en in de eerste plaats hun prestatievermogen willen verbeteren. De hometrainer wordt gekenmerkt door zijn hoge trapkwaliteitsindex (TQI). Deze beschrijft de kwaliteit van de rondloop, die bij een regelmatige en uitdagende sportieve training van groot belang is. De rondloop van de Ergo C is aangenaam gelijkmatig en gewrichtssparend. Dit wordt gegarandeerd door de hoogwaardige materialen en de perfect op elkaar afgestemde onderdelen. De rondloop wordt bovendien ondersteund door het 10 kg zware vliegwiel in combinatie met een krachtig inductieremsysteem.

Uiterst stabiel frame
De Kettler Hometrainer Ergo C12 behoort tot de C-modellen, die gekenmerkt worden door hun extra stevige, uiterst stabiele en bijzonder comfortabele frameconstructie. De wanddiktes van de buis zijn vergrooten de stalen buizen hebben een zeshoekige raatstructuur, om de stabiliteit en de veiligheid van de hometrainer te verbeteren. De verbeterde stabiliteit is in het bijzonder merkbaar aan de voegen. Hier zitten de schroeven nu nog steviger vast omwille van het grote steunvlak. De hometrainer is op die manier niet alleen bestand tegen intensieve workouts, maar hij blijft ook tijdens work-outs zeer comfortabel. Het C12-frame, uitgerust met een extra lage opstap, zorgt ervoor dat je gemakkelijk en veilig kunt op- en afstappen en vermindert het risico op verwondingen. Op die manier is de hometrainer ook perfect geschikt voor mensen met lichamelijke beperkingen.

Premium trainingscomputer met TFT-kleurendisplay
De trainingscomputer is eenvoudig te bedienen. Ook het centrale draai- en drukelement dat het instellen van de gewenste programma’s makkelijker maakt is zeer gebruiksvriendelijk. De trainingscomputer van Kettler hometrainer Ergo C12 biedt opslagruimte voor vier sporters en een gast; voor de dialoog met de display kun je kiezen uit maar liefst zeven talen (EN, DE, FR, IT, NL, POL, RUS). Ook op het gebied van trainingsvariatie of trainingsmogelijkheden scoort de Ergo C12 hoog: IPN-coaching, HIT-training, challenge-trainer, hartfrequentiecoaching, programmaconfigurator voor oneindig veel individuele trainingen. Net als alle hometrainers van de Ergo-serie van Kettler is ook de C12 uitgerust met de nieuwe features van de twee gebruikersmodi: AUTO-modus en MANU-modus. In AUTO-modus (toerentalonafhankelijk) voert de sporter een doelwaarde in WATT in. Om deze WATT-waarde tijdens de training constant aan te houden, wordt het remvermogen automatisch geregeld. In MANU-modus (toerentalafhankelijk) kiest de sporter een versnelling (remniveau), die altijd gelijk blijft tijdens het sporten, ongeacht de trapfrequentie. De hoogwaardige en duidelijk gestructureerde kleurendisplay geeft de Wattwaarde weer die je op dat ogenblik trapt. Voor de overdracht van je trainingsgegevens naar je smartphone, tablet of laptop kun je de Bluetooth-interface van de Kettler Ergo C12 gebruiken. Op die manier kun je ook KettMaps en KETTLER World Tours gebruiken en andere fitness-apps laden. Deel je trainingsresultaten met anderen en houd op die manier je motivatie om te trainen hoog.

Kettler Perfect Adjustment zadelconcept
De Kettler Hometrainer Ergometer C12 is uitgerust met het Kettler Perfect Adjustment System – het innovatieve zadelconcept van Kettler dat je individuele oplossingen op maat biedt. Het vereenvoudigt niet alleen het instellen van de individuele zitpositie, maar ook het vervangen van het zadel. De (vervangbare) bovenstukken van het zadel kunnen snel geplaatst en stevig vergrendeld worden. In luttele seconden is het zadel gemonteerd en kun je van start gaan met de training. Je kunt kiezen uit drie bovenstukken voor het zadel, ieder met een verschillende technologie: BASIC FOAM, FLEXIBLE FOAM, 3D GEL. De Ergo C12 is uitgerust met het 3D GEL zadel. Als meerdere gebruikers op de hometrainer trainen, raden wij in ieder geval aan een tweede zadel bij de hand te houden - zodat iedereen een perfect zitcomfort heeft.

Multi-positiestuur
De hometrainer is uitgerust met een groot, comfortabel en ergonomisch multi-positiestuur. Hierdoor kun je het stuur met zijn hoogwaardige design op vele manieren vasthouden. Bovendien kun je met de innovatieve instelhendel die zich onder de trainingscomputer bevindt, het multi-positiestuur gemakkelijk in een andere positie plaatsen. De stuurhendel kan gemakkelijk worden geopend en garandeert dat het stuur stevig blijft vastzitten in jouw lievelings- of individuele trainingspositie.

Technische specificaties van Kettler Hometrainer Ergo C12

General

7689-900
Kettler
(L) 115 cm x (B) 54 cm x (H) 125 cm
Adapter / netsnoer
Borstband (optioneel), Handsensoren (aanwezig)
Inductie / elektromagnetisch
Via computer / monitor

Monitor

Pulsmeting, Programmaverloop, Snelheid, Tijd, Calorieverbruik, Afstand, Hartslag, Trapfrequentie (RPM), Weerstand in Watt

Trainingsprogramma's

Manueel, Voorgeprogrammeerd, Hartslaggestuurd, Snelstart

Aanpasmogelijkheden

3D Gelzadel
Ja, in hoogte en horizontaal
Ja, in hoogte en kantelbaar

Overige kenmerken

Garantie aan huis, Transportwieltjes, Ergometer, Hartslag weergave
Garantie informatie

Winkels

Kom langs in:

Levering

Wij leveren snel in zowel Nederland als België.

Onze Voordelen

  • Verreweg de grootste verhuurder van Nederland en België
  • Meeste keus, meer dan 100 type fitnessapparaten
  • Laagste verhuur- en verkoopprijzen
  • Snelste leveringen, 80% binnen 5 werkdagen
  • Alle bekende A-merken
  • Unieke koopopties bij 3 en bij 6 maanden
  • Meeste mogelijkheden en de beste service

Vragen?

Heeft u vragen over huren of kopen?

Bel ons nu:
+31 (0)172 61 99 61

Bezorging

Fitness Rent heeft een eigen team bezorgers en monteurs voor een snelle en juiste levering van uw nieuwe fitness apparaat.

Service

Bij problemen met uw fitness apparaat kunt u rekenen op onze eigen servicedienst: eigen monteurs met jarenlange ervaring.