Bel ons voor uw bestelling en/of een eerlijk advies: 0172 61 99 61

U heeft nog geen producten geselecteerd

Vanwege de huidige corona maatregelen stoppen wij tot nader order met de leveringen in Belgie voor Fitness-Rent.
Levertijden kunnen vanwege drukte circa een week langer duren dan gebruikelijk.

Per 29 september zullen leveringen tot de eerste drempel worden bezorgd. Dit betekent dat het apparaat niet meer in huis naar boven zal worden gebracht, maar tot de voordeur wordt geleverd. Elk apparaat is voorzien van wieltjes om zelf naar binnen te kunnen rijden.

Huur nu: Taurus IC9 Pro Indoorcycle

Taurus IC 9 Pro Indoorcycle
Beweeg je muis over de afbeelding
Taurus IC9 Pro Indoorcycle Taurus IC9 Pro Indoorcycle Taurus IC9 Pro Indoorcycle Taurus IC9 Pro Indoorcycle Taurus IC9 Pro Indoorcycle
Huurprijs per maand:
€ 99,50
Verlaagde huurprijs per maand:
€ 84,50
Verkoopprijs:
€ 1.299,00
De meest professionele indoorcycle uit de lijn van Taurus is de Taurus IC9 Pro. Hiermee haal je een premium model met afwerking en uitrusting voor professioneel en intensief gebruik in huis. Deze indoorcycle is met name geschikt om in de behoefte van sportscholen en professionele sporters te voorzien.

Bij het ontwikkelen van de Taurus indoorbikes wordt alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Doordat het frame van staal een bijzondere ovale vorm heeft, is deze zeer belastbaar tot maximaal 140 kg. De duurzaamheid van de Taurus IC 9 Pro is terug te zien aan de metalen pedalen en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige kogellagers. Dit maakt de Taurus Indoorcycle IC 9 Pro uitermate geschikt voor het gebruik in sportscholen.

Het 21 kg zware vliegwiel, gemaakt van gietijzer zorgt voor een gelijkmatige beweging en is daardoor zeer vriendelijk voor de gewrichten. Het stuur en zadel zijn beide traploos via speciale buizen te verstellen en daarom ook aan te passen aan bijvoorbeeld de grotere sporter. Zo ervaart elke gebruiker een aangename training. De instellingen zijn op de schaalverdeling gemakkelijk af te lezen en zo voor meerdere gebruikers eenvoudig in te stellen.

Het professionele multi-position stuur met meerdere greepmogelijkheden bieden verschillende trainingsvarianten. Train je liever ontspannen, rechtop of intensief? Alles is mogelijk met de Taurus IC 9 Pro Indoorcycle. Als enige model in de Taurus serie, is de Indoorcycle IC 9 Pro voorzien van extra stangen om een speciale racetraining te ervaren.

Het vliegwiel van de Taurus IC 9 Pro is geheel afgedek om te voorkomen dat hier op transpiratie komt. Ook zijn een bidon houder en transportwieltjes aanwezig om de indoorbike compleet te maken.

Zowel hobbysporters als professionele sporters zullen veel plezier beleven aan deze kwalitatief uitstekende en eersteklas indoorcycle IC 9 Pro van Taurus!

Technische specificaties van Taurus IC9 Pro Indoorcycle

General

TF-IC9PRO
Taurus
(L) 114 cm x (B) 54 cm x (H) 112 cm
Vilt-remsysteem
Via draaiknop
Semi-professioneel inzetbaar
Geen voorgeprogrammeerde programma's

Monitor

Aanpasmogelijkheden

Ja, in hoogte en horizontaal
Ja, in hoogte en kantelbaar

Overige kenmerken

Garantie aan huis, Transportwieltjes
Garantie informatie
Engels, Duits

Winkels

Kom langs in:

Levering

Wij leveren snel in zowel Nederland als België.

Onze Voordelen

  • Verreweg de grootste verhuurder van Nederland en België
  • Meeste keus, meer dan 100 type fitnessapparaten
  • Laagste verhuur- en verkoopprijzen
  • Snelste leveringen, 80% binnen 5 werkdagen
  • Alle bekende A-merken
  • Unieke koopopties bij 3 en bij 6 maanden
  • Meeste mogelijkheden en de beste service

Vragen?

Heeft u vragen over huren of kopen?

Bel ons nu:
+31 (0)172 61 99 61

Bezorging

Fitness Rent heeft een eigen team bezorgers en monteurs voor een snelle en juiste levering van uw nieuwe fitness apparaat.

Service

Bij problemen met uw fitness apparaat kunt u rekenen op onze eigen servicedienst: eigen monteurs met jarenlange ervaring.