Bel ons voor uw bestelling en/of een eerlijk advies: 0172 61 99 61

U heeft nog geen producten geselecteerd

Huren is zo gek nog niet!

U kunt bij Fitness Rent tientallen verschillende populaire fitnessapparaten huren van alle bekende A-merken. Wij brengen het fitnessapparaat bij u thuis en installeren het op de plek waar u het gaat gebruiken. Onze bezorgers geven u een korte uitleg van het fitnessapparaat en instructies voor een goed en veilig gebruik ervan en u kunt direct starten met uw training!

Hoe wij werken, stap voor stap
 • U huurt een fitnessapparaat bij Fitness Rent voor minimaal 3 maanden!
 • Na de eerste 3 maanden wordt de huurperiode stilzwijgend per maand verlengd.
 • Uw opzegtermijn is 2 weken vóór het einde van de lopende huurperiode. U kunt telefonisch of per email opzeggen.
 • Naast de huursom brengt Fitness Rent een waarborgsom in rekening van ca. 10% van de verkoopprijs van het gehuurde fitnessapparaat. Deze waarborgsom krijgt u retour bij het ophalen van het fitnessapparaat of wordt verrekend met de verkoopprijs van het fitnessapparaat indien u besluit deze te kopen.
 • De bezorgkosten voor Nederland zijn € 49,50, voor België zijn de bezorgkosten € 69,50. Dit is inclusief montage!
  Voor sommige fitnessapparaten geldt er een bezorgtoeslag i.v.m. de zwaarte, de montage en/of de omvang van het fitnessapparaat. Hier vindt u een overzicht van de toeslagen.
 • Voor elk extra apparaat dat bezorgd moet worden zijn de kosten € 29,50
 • U huurt altijd met onze gratis koopoptie.
 • Betaling vindt plaats bij installatie van het fitnessapparaat bij u thuis. U betaalt bij de aflevering de eerste 3 huurmaanden, bezorgkosten, eventuele toeslagen en de waarborgsom.
 • Bij het bezorgen van het fitnessapparaat zullen wij u om uw legitimatie vragen (paspoort of rijbewijs).
 • Voor het weer ophalen van het fitnessapparaat rekenen wij € 29,50. Indien u het apparaat eerder opgehaald wilt hebben dan de einddatum van de huurovereenkomst wordt deze tijd niet gerestitueerd.
 • Indien de bestelling wordt geannuleerd binnen 24 uur vóór levering, worden de volledige bezorgkosten in rekening gebracht.
Koopopties

Huren bij Fitness Rent heeft vele voordelen voor u, ook wanneer u eigenlijk van plan bent een fitnessapparaat direct te kopen. Bij Fitness Rent huurt u namelijk altijd met de volgende unieke vrijblijvende koopopties.

Kopen bij 3 maanden, volledige verrekening van de huur!

Beslist u in de eerste 3 maanden het gehuurde fitnessapparaat of een ander duurder fitnessapparaat te kopen, dan wordt de volledig betaalde huursom in mindering gebracht op de verkoopprijs. De verkoopprijs die u dan dus uiteindelijk zou betalen is inclusief de installatie bij u thuis. U betaalt zo dus niets meer dan dat u zou betalen wanneer u het fitnessapparaat direct had gekocht. Natuurlijk kunt u ook gewoon blijven huren!

Kopen bij 6 maanden, verrekening van 5 maanden huur!

Beslist u in de eerste 6 maanden het gehuurde fitnessapparaat of een ander duurder fitnessapparaat te kopen, dan worden 5 van de 6 betaalde huurmaanden in mindering gebracht op de verkoopprijs. De verkoopprijs die u dan dus uiteindelijk zou betalen is inclusief de installatie bij u thuis. U kunt natuurlijk ook gewoon blijven huren!

NB. Beslist u na 6 maanden om het gehuurde fitnessapparaat toch te kopen, dan worden er nooit meer dan 5 maanden verrekend met de verkoopprijs. Heeft u vragen en/of opmerkingen met betrekking tot deze koopopties, bel ons dan gerust op 0172 61 99 61.

Verkoopprijs en aanbiedingsprijs
Heeft u een demomodel of kort verhuurd model geleverd gekregen voor de verhuur, dan berekenen wij uw koopprijs op basis van de 'aanbiedingsprijs'. Wilt u dat wij uw apparaat gratis komen wisselen voor een nieuwe uit doos, dan berekenen wij uw koopprijs op basis van de normale 'verkoopprijs'. Per apparaat staan deze prijzen aangegeven.

Makkelijk reserveren en snel starten

Reserveer nu uw fitnessapparaat telefonisch (0172 61 99 61) en we maken direct een bezorgafspraak. Bij reservering via onze website nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op om een bezorgdatum af te spreken. U kunt eenvoudig reserveren door op de link van het gewenste apparaat te klikken. Uw fitnessapparaat wordt binnen 2 weken (meestal al dezelfde week) bij u thuis bezorgd.

Persoonlijk advies

Kunt u uw keuze nog niet maken aan de hand van onze website of heeft u vragen en/of opmerkingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar. U kunt rekenen op de beste service en onze volledige betrokkenheid.

Toeslagen

Wanneer u een fitnessapparaat door ons bezorgteam laat bezorgen en/of installeren, dan kan er sprake zijn van een bezorgtoeslag. Het volgende PDF bestand geeft u meer uitleg over de bezorgtoeslagen: Toeslagen Fitness-Rent.

Winkels

Kom langs in:

Levering

Wij leveren snel in zowel Nederland als België.

Onze Voordelen

 • Verreweg de grootste verhuurder van Nederland en België
 • Meeste keus, meer dan 100 type fitnessapparaten
 • Laagste verhuur- en verkoopprijzen
 • Snelste leveringen, 80% binnen 5 werkdagen
 • Alle bekende A-merken
 • Unieke koopopties bij 3 en bij 6 maanden
 • Meeste mogelijkheden en de beste service

Vragen?

Heeft u vragen over huren of kopen?

Bel ons nu:
+31 (0)172 61 99 61

Bezorging

Fitness Rent heeft een eigen team bezorgers en monteurs voor een snelle en juiste levering van uw nieuwe fitness apparaat.

Service

Bij problemen met uw fitness apparaat kunt u rekenen op onze eigen servicedienst: eigen monteurs met jarenlange ervaring.