Bel ons voor uw bestelling en/of een eerlijk advies: 0172 61 99 61

U heeft nog geen producten geselecteerd

Huur nu: Darwin TM30 Loopband

Darwin TM30 Loopband
Beweeg je muis over de afbeelding
Darwin TM30 Loopband Darwin TM30 Loopband Darwin TM30 Loopband
Handleiding

Download hier de Darwin TM30 Loopband handleiding in PDF formaat.

Huurprijs per maand:
€ 99,50
Verlaagde huurprijs per maand:
€ 39,50
Verkoopprijs:
€ 999,00
Let op, levering alleen op de begane grond


De TM30 loopband heeft een schokdempende plank die gebruik maakt van een speciaal, elastisch loopvlak als schokabsorberende kern. De verhoogde vering biedt voldoende flexibiliteit. Het gewicht van de gebruiker wordt opgevangen en gedempt, daardoor wordt ook het geluid verminderd, waardoor je een comfortabele loopervaring hebt. Het eenvoudig in te klappen apparaat heeft een hellingshoek van vier procent, zo kom je met het lopen op een lichte helling dichter bij het hardlopen op straat.

Winnaar van de red-dot Design Awards 2019

De TM30 loopband ontving de red-dot Design Award in 2019. De redenering van de jury: "De TM30 loopband wordt gekenmerkt door een goed ontworpen loopvlak, produceert een goede demping en biedt tegelijkertijd een authentieke hardloopervaring."

Darwin Loopband TM30 - Alsof je buiten op een bospad loopt

De TM30 loopband heeft een uitstekende demping. De schokdempende plank vangt een deel van de schokken op en geeft deze weer af. Dit beschermt de gewrichten nog beter dan bij conventionele loopbanden. De teruggewonnen energie maakt je run nog effectiever. Dit wordt mogelijk gemaakt door de innovatieve loopdekconstructie. Bij de Darwin TM30 is het loopdek voor en achter opgehangen. De flexibiliteit van het loopdek zorgt voor een goede demping.

De loopband heeft een vaste helling van 4%. Dit maakt dat de hardloopervaring nog realistischer. De ontbrekende "tegenwind" wordt gecompenseerd en een kleine helling wordt gesimuleerd. Een kleine helling verbetert je heuppositie vanzelf een beetje.

Goed doordacht ontwerp en eenvoudig te bedienen

Een goed doordacht ontworpen loopband. De constructie van de loopband is ruimtebesparend dankzij het compacte vouwmachenisme. Als je de handvatten omhoog klapt, ontgrendel je de framelock en is de loopband eenvoudig in of uit te klappen. Opgevouwen is de loopband maar 31 cm hoog. Je kunt de TM30 liggend of rechtop opbergen. Schuif de loopband eenvoudig onder je bed of zet hem rechtop tegen de muur aan.
Groot, modern LCD-scherm
Het LCD-scherm is duidelijk en heeft een modern strak design. Stel met de draaiknop alle functies in. Bedien de loopband met de snelkeuzetoetsen voor de snelheid en de vooraf ingestelde programma's.

De loopband is voorzien van vele extra's. Je kunt je tablet in de houder plaatsen en je favoriete films en series kijken terwijl je aan het sporten bent. Dankzij de praktische handgreep zet je de loopband eenvoudig op. De TM30 heeft in totaal 4 transportwielen waardoor hij eenvoudig te verplaatsen is. De loopband heeft twee wielen vooruit te kunnen bewegen en twee om hem zijwaarts te kunnen bewegen.

Productdetails: Darwin Loopband TM30

De Darwin loopband TM30 wordt volledig voorgemonteerd geleverd en kan in minder dan 10 minuten worden opgezet - inclusief uitpakken!
Strak design: De TM30 heeft een zeer strak, rechtlijnig ontwerp met een groot LCD-scherm en een slank matzwart frame.
geinspireerd door de natuur: Het verende, flexibele loopvlak biedt een perfecte demping en zorgt voor een comfortabel en realistisch loopgevoel.
Vooruit denken: Het intelligente inklapmechanisme zorgt ervoor dat de loopband zelfs in de kleinste ruimtes kan worden ingeklapt. Schuif hem onder het bed, de bank of berg hem op tegen de muur.
Begin gelijk met trainen.: Regel het in een mum van tijd met de grote centrale draaiknop. Bovendien maken de directe selectieknoppen het mogelijk om de snelheid snel te wijzigen.
Wendbaar: De Darwin TM30 is uitgerust met twee paar transportwielen: twee grote wielen om de opgevouwen loopband naar voren of naar achteren te duwen en twee kleinere wieltjes om de loopband zijwaarts te kunnen verplaatsen.

Eenvoudig en effectief – de TM30 heeft 4 programma's: een handmatig programma waarin de snelheid naar wens gevarieerd kan worden, een HIIT programma, een vetverbrandingsprogramma en een wandelprogramma.
Vervelen tijdens de training is verleden tijd! De Darwin Loopband TM30 heeft een geïntegreerde tablethouder zodat je bijvoorbeeld tijdens het sporten een filmpje kunt kijken.
Voorkomen is beter dan genezen: De Darwin Loopband TM30 is voorzien van een noodstopfunctie, er kan dus niets fout gaan.

Max. gebruikersgewicht: 110 kg
Opstelmaten - Darwin Loopband TM30: (L) 142 cm x (B) 83 cm x (H) 114 cm
Ingeklapt - Darwin Loopband TM30: (L) 142 cm x (B) 83 cm x (H) 31 cm

Technische gegevens:
DC-Motor: 1.5 PK constant vermogen
Loopoppervlak: 120 x 48 cm
Loopmat: 1.8 mm
snelheid: 0.8 - 15 km/h (verstelbaar per 0.1 km/h)

Trainingscomputer:
Weergave: trainingstijd, afstand, snelheid, calorieverbruik,
Weergave van het trainingsprofiel met LCD (extra groot)
Aantal trainingsprogramma's in totaal: 4
3 directe keuzetoetsen voor snelheid 0 directe keuzetoetsen voor stijging

Uitrusting:
Extra comfort, standaard uitrusting: transportwieltjes, inklapbaar
Technische specificaties van Darwin TM30 Loopband

General

DF-TM30-RENT
Darwin
(L) 142 cm x (B) 83 cm x (H) 114 cm
1.5 pk

Monitor

Aanpasmogelijkheden

Overige kenmerken

Winkels

Kom langs in:

Levering

Wij leveren snel in zowel Nederland als België.

Onze Voordelen

  • Verreweg de grootste verhuurder van Nederland en België
  • Meeste keus, meer dan 100 type fitnessapparaten
  • Laagste verhuur- en verkoopprijzen
  • Snelste leveringen, 80% binnen 5 werkdagen
  • Alle bekende A-merken
  • Unieke koopopties bij 3 en bij 6 maanden
  • Meeste mogelijkheden en de beste service

Vragen?

Heeft u vragen over huren of kopen?

Bel ons nu:
+31 (0)172 61 99 61

Bezorging

Fitness Rent heeft een eigen team bezorgers en monteurs voor een snelle en juiste levering van uw nieuwe fitness apparaat.

Service

Bij problemen met uw fitness apparaat kunt u rekenen op onze eigen servicedienst: eigen monteurs met jarenlange ervaring.