Bel ons voor uw bestelling en/of een eerlijk advies: 0172 61 99 61

U heeft nog geen producten geselecteerd

Huur nu: Taurus UltraForce Krachtstation

Taurus BioForce Krachtstation
Beweeg je muis over de afbeelding
Taurus UltraForce Krachtstation Taurus UltraForce Krachtstation Taurus UltraForce Krachtstation Taurus UltraForce Krachtstation
Huurprijs per maand:
€ 99,50
Verlaagde huurprijs per maand:
€ 49,50
Verkoopprijs:
€ 999,00
Let op, levering enkel op de begane grond

Op dit product is toeslag 3 van toepassing, a €59.50 bovenop de reguliere bezorgkosten.

Een krachtstation zonder gewichtenblok, dát is het Taurus Ultraforce krachtstation. De tijdloze uitstraling van dit unieke ontwerp past in elke ruimte.

De Taurus Ultraforce is een krachtstation dat veel trainingsmogelijkheden heeft én werkt zonder zwaartekracht en dát met dezelfde kwaliteit (of beter) als andere krachtstations.
Het verschil zit hem in het revolutionaire weerstandssysteem dat werkt met stikstof gevulde cilinders en daardoor een gelijkmatige gewichtsweerstand garanderen. Dit zorgt ervoor de de Taurus UltraForce krachtstation stiller, lichter en compacter is.
Daardoor een perfect krachtstation om spieropbouw en krachttraining in je eigen huis te doen. Tot 100 kg weerstand is de UltraForce in te stellen en is daarmee een goed alternatief voor reguliere krachtstations. Met stappen van 1,25 kg is de weerstand eenvoudig in te stellen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het sluitmechanisme van de trainingsarmen te verschuiven.

Een ander voordeel van het weerstandssysteem van de Taurus Ultraforce krachtstation is dat hij erg licht in gewicht is. Daardoor geldt niet zoals voor alle andere krachtstations geldt dat één keer opgebouwd is, het op z'n plek moet blijven staan. De BioForce is verplaatsbaar dankzij het lichte gewcith en de transportrollen.
Geen ander krachtstation biedt deze vrijheid!

Dankzij het geavanceerde kabelsysteem biedt de Taurus UltraForce zeer veelzijdige oefeningen. De kabelkatrollen en de verschillende trainingsgrepen zorgen hiervoor. Met behulp van de lat-pulldown is het mogelijk een rugspiertraining te volgen. Daarnaast train je niet alleen alle beenspieren met de Taurus UltraForce maar ook je borstspieren met de butterfly oefening. Ook op sport geïnspireerde oefeningen, zoals de golfswing zijn mogelijk op de UltraForce. Alle belangrijke spiergroepen zijn met dit multistation te trainen.
Daarom heb je met het Taurus UltraForce krachstation daadwerkelijk thuis je eigen fitnesstudio, maar dan stiller en compacter.

Technische specificaties van Taurus UltraForce Krachtstation

General

TF-UF-rent
Taurus
100 kg in stappen van 1,25 kg verstelbaar
Zwart

Winkels

Kom langs in:

Levering

Wij leveren snel in zowel Nederland als België.

Onze Voordelen

  • Verreweg de grootste verhuurder van Nederland en België
  • Meeste keus, meer dan 100 type fitnessapparaten
  • Laagste verhuur- en verkoopprijzen
  • Snelste leveringen, 80% binnen 5 werkdagen
  • Alle bekende A-merken
  • Unieke koopopties bij 3 en bij 6 maanden
  • Meeste mogelijkheden en de beste service

Vragen?

Heeft u vragen over huren of kopen?

Bel ons nu:
+31 (0)172 61 99 61

Bezorging

Fitness Rent heeft een eigen team bezorgers en monteurs voor een snelle en juiste levering van uw nieuwe fitness apparaat.

Service

Bij problemen met uw fitness apparaat kunt u rekenen op onze eigen servicedienst: eigen monteurs met jarenlange ervaring.